跳到主要内容
教育文化景观

达拉斯艺术博物馆庭院景观 Dallas Museum of Art by Reed Hilderbrand LLC

作者: 2021-06-232021年06月24日暂无评论

这1984年爱德华Larrabee巴恩斯博物馆特色的艺术家理查德·弗莱斯纳设计的庭院。我们的装修,与Fleischner,余额恢复和改造合作完成的景观回归到生活在博物馆的中心。
雕塑家,装置艺术家,画家和家具制造商理查德Fleischner构思和建造他的庭院作为“内方的正方形内广场”。 我们的设计努力翻新了Fleischner的原始愿景,使景观更具弹性,更实用。对结构性土风化花岗岩的表面,例如,保留他的非定向地平面视觉,同时还穿高跟鞋让客人舒适地行走。 植被恢复活力。我们取代了原来的更脆弱的布拉德福德梨树和接触网悬挂耐寒雪松榆树在光线下的博物馆事件庭院。

This 1984 Edward Larrabee Barnes museum featured a courtyard designed by artist Richard Fleischner. Our renovation, completed in collaboration with Fleischner, balances restoration and transformation to return the landscape to the center of life at the museum.

Sculptor, installation artist, painter and furniture maker Richard Fleischner conceived and built his courtyard as a “square within a square within a square”. Our design efforts refurbished Fleischner’s original vision, making the landscape more resilient and more practical. A surface of decomposed granite on structural soils, for example, preserves his vision for a non-directional ground plane while also enabling guests wearing high heels to walk comfortably. Vegetation is re-vitalized. We substituted hardy cedar elms for the original but more frail Bradford Pear trees and suspended catenaries to light the courtyard for museum events.

发表评论

  • 有问题加我微信