跳到主要内容
教育文化景观

康奈尔校园景观College of Human Ecology Campus at Cornell by w-architecture

作者: 2021-06-232021年06月24日暂无评论

人类生态学学院校园景观,场地分为两个,一个在陡峭的山坡的边缘;另一个场地是围绕校园建筑的一个历史悠久的四合院,这个项目要求我们保护自然生态的完整性,同时以更正式的元素连接校园。

Located at a significant juncture in the campus landscape—one on side, the edge of a steep hillside; on the other, campus buildings and a historic quadrangle—this project called for us to protect the integrity of the natural ecology while linking it with the more formal campus elements. In addition to moderating a 50-foot difference in the site’s topography, we were challenged by integrating diverse contexts, which we addressed at three points: creating a new heart for the College of Human Ecology, integrating the formal and informal landscape, and creating better connections at both the college and the campus levels. In our sustainable, LEED Silver-certified design, native plants complement the contextual palette, and are acclimated to the setting, reducing maintenance needs. Porous paving and reinforced turf bolster the permeability of the site, controlling water run-off to maintain the softscape even under utilitarian stress.

发表评论

  • 有问题加我微信