跳到主要内容
教育文化景观

美国保罗盖蒂中心 j-paul getty center by OLIN

作者: 2021-06-232021年06月24日暂无评论

OLIN的花园设计有机地响应了网站的背景,特别是气候和光线。建筑部分致力于内部和外部空间的无缝集成。对于工作人员和游客,花园为博物馆创造一个精美任命的前庭,并为在里面遇到的宝藏设置舞台。 OLIN的设计理念出现了作为一个经典的意大利文艺复兴时期的别墅和花园作为当代公共艺术机构的重新诠释。意大利的松树线路入口驱动,修剪在罗马,以突出他们独特的剪影。伦敦平面树木的树丛重现了古老的园艺园艺实践的修剪,修剪技术很少在美国看到。所有植物都根据其园艺要求(主要是水,土壤和太阳的需要)进行仔细选择。选择在洛杉矶地中海气候中被证实的表演者的本地和非侵入植物。惊人的仙人掌和多汁的花园是基于极端环境约束的植物选择的模型。

OLIN’s garden design grew organically in response to the site’s context, specifically climate and light. The architectural parti strove for seamless integration of interior and exterior space. For staff and visitors, the gardens create an exquisitely appointed vestibule for the museum and set the stage for the treasures encountered within. OLIN’s design concept emerged as a reinterpretation of a classic Italian Renaissance villa and garden as a contemporary public arts institution. Italian stone pines line the entrance drive, pruned as in Rome to highlight their distinctive silhouette. A bosque of London plane trees revives the ancient horticultural practice of pollarding, a pruning technique seldom seen in the United States. All plants were carefully chosen based on their horticultural requirements, primarily water, soil and sun needs. Both native and non-invasive plants that are proven performers in the Mediterranean climate of Los Angeles were selected. The striking cacti and succulent garden serves as a model of plant selection based on extreme environmental constraints.

Location

Los Angeles, CA

发表评论

  • 有问题加我微信