跳到主要内容
教育文化景观

哈佛科学中心 Harvard Science Center by Stephen Stimson Associates

作者: 2021-06-232021年06月24日暂无评论

哈佛科学中心现有的两层机翼被四层楼替代,其中包括科学仪器博物馆和办公空间。 这个项目涉及重新设计庭院和牛津街景观,为建筑物提供便利的入口。 庭院和街景都被构造在结构上。 可通过人行道连接向校园中心提供辅助功能,其中包括针对牛津街和北校区的步道。 一个墙壁支撑高于道路的人行道,长凳面向牛津街。 庭院提供一系列阶梯式台阶,配有植树床和长凳。 可移动的桌椅在温暖的天气中提供座位,固定的长凳和宽阔的台阶可以安排座位。 各种树木,灌木和地毯在庭院屏幕上,并整合了暴露的通风格栅,服务于下列中央冷水机组。

An existing two story wing of the Harvard Science Center was replaced with a four story addition, housing the Museum of Scientific Instruments and office space. This project involved redesign of the courtyard and the Oxford Street landscape, providing an accessible entrance to the building. Both courtyard and streetscape are constructed over the structure. Accessibility is provided by a sidewalk connection towards the center of campus, with steps directed toward Oxford Street and the North Campus. A wall supports the walkway above grade, with a long bench facing Oxford Street. The courtyard provides a series of stepped terraces with tree planting beds and benches. Moveable tables and chairs provide seating in warm weather, with fixed benches and broad steps for additional seating. A variety of trees, shrubs and groundcovers in the courtyard screen and integrate exposed ventilation grates which service the Central Chiller Plant below.

发表评论

  • 有问题加我微信