跳到主要内容
教育文化景观

伯克郡学校 Berkshire School by Stephen Stimson Associates

作者: 2021-06-232021年06月24日暂无评论

作为校园景观设计师,SSA目前正在Berkshire School进行一系列校园项目,该学院是新英格兰领先机构之一,在学术环境中采取绿色举措。开展了一个初步的框架研究,以建立一个初步的研究和分析概念层次,考虑到随着时间的推移塑造校园景观的条件。研究确定了农村可持续发展的指导原则和学校未来增长和维护的环境伦理。 2011年,伯克郡学校开设了马萨诸塞州最大的太阳能领域,占学校电力需求的40%。 SSA完成了项目的草地恢复和现场可达性计划。 2012年,实施了校园标志总体规划,包括重新设计入场驾驶,场地围墙,历史悠久的糖枫等候物的延续,新的学校标志,以及一系列寻路标志。校园新的LEED银数学和科学大楼也于2012年完成。该网站位于埃弗雷特山(Mount Everett)的基地,重新设计为学生和教职人员的户外学习生活实验室。在体育中心的装修工程正在进行示意图和图纸。研究雨水收集,太阳能发电和社区花园支持学校在未来五年内实现碳中和校园的使命。

As the campus landscape architect, SSA is currently undertaking a series of campus-wide projects at Berkshire School, one of the leading institutions in New England for green initiatives in an academic environment. An initial framework study was undertaken to establish an initial conceptual level of research and analysis that considers the conditions that have shaped the campus landscape over time. The study established guiding principles for rural sustainability and an environmental ethic for future growth and maintenance at the School. In 2011, Berkshire School opened the largest solar field in the state of Massachusetts, generating 40% of the School’s power needs. SSA completed the meadow restoration and site accessibility plan for the project. In 2012, a campus signage Master Plan was implemented, including the re-envisioning of the main entry drive, with fieldstone walls, the continuation of the historic sugar maple allee, a new School sign, and a series of wayfinding signs. A new LEED Silver Math and Science Building for the campus was also completed in 2012. The site is located at the base of Mount Everett and is re-envisioned as a living laboratory for outdoor learning for the students and faculty. Schematic plans and drawings are being undertaken at the renovations to the Athletic Center. Studies for rainwater harvesting, solar power, and a community garden support the School’s mission of achieving a carbon-neutral campus in the next five years.

发表评论

  • 有问题加我微信