跳到主要内容
教育文化景观

学校休闲庭院景观 Maximino Martinez Commons by Andrea Cochran

作者: 2021-06-232021年06月24日暂无评论

场地规划和景观设计将一个拟建的410单元的学生住宅综合体与位于加州大学伯克利分校的历史悠久的安娜头学校联系起来。 两个校区在公园般的环境中结合,设有学生广场,中央绿色和两个室内庭院。 设计过程涉及保护关键标本树,强化通过现场的行人流通,搭建建筑,建立建筑与景观之间的无缝界面。 为了实现LEED Gold评级,该设计融合了节水的本地植物,重新利用从现场抢救的材料,并创建了一个植被洼地,捕获和过滤现场的雨水径流。

Site planning and landscape design links a proposed 410-unit student housing complex with the adjoining historic Anna Head School at the University of California, Berkeley. The two campuses are united in a park-like setting with a student plaza, central green and two interior courtyards. The design process addresses preserving key specimen trees, reinforcing pedestrian circulation through the site and engaging the architecture to create a seamless interface between building and landscape. To achieve LEED Gold rating, the design incorporates water-saving native plants, reuses materials salvaged from the site, and creates a vegetated swale that captures and filters storm water runoff from the site.

发表评论

  • 有问题加我微信