跳到主要内容
办公景观

Choorstraat庭院 by Buro Lubbers

作者: 2022-03-022022年03月03日暂无评论

Choorstraat庭院 by Buro Lubbers

Between 2000 and 2004 a former cloister in the historic centre of ‘s-Hertogenbosch has been transformed into a luxurious apartment building. Only the front facade in the street has been remained. Behind this fa?ade, contemporary architecture gives the inner court a new image. By demolishing the side wing of the cloister not only the existing court was expanded, also the fa?ade of the neogothical chapel became visible. In this marvellous historic setting combined with modern architecture Buro Lubbers designed a courtyard that belongs to the sequence of courts and squares around the Sint-Jans-Cathedral in the lively town centre of ‘s-Hertogenbosch. Furthermore, the garden offers a spectacular view at the cathedral.

发表评论

  • 有问题加我微信