跳到主要内容
办公景观

办公庭院景观 Buckingham Browne by Stephen Stimson Associates

作者: 2022-05-01暂无评论

景观建立在不同的河岸生态系统的基础上,灵感来自于河流的许多牛肘。 重复使用的钢板和现场墙壁贯穿整个庭院和入口,引导学生通过蕨类植物,麝香、鸢尾、冬青、山茱萸、河桦树和樟树的种植。 这个序列最终在四月的纪念花园,1975年的纪念花园,纪念樱桃树,座位和季节性开花植物的多样化混合。 大型弯路与建筑的规模相关,引导游客进入装修的主要入口,带来城市的校园感。 沿着入口处的现有大型Sycamores得到了保存,以维护查尔斯河沿岸物种的连续体。

 

Buckingham Browne & Nichols was conceived as part of an extensive renovation and expansion of the institution’s Upper School. Situated along the Charles River, the landscape builds on the diverse riparian ecosystem and is inspired by the river’s many oxbows. Repurposed steel planks and site walls flow throughout the courtyard and entry, leading students through diverse plantings of ferns, sedges, iris, holly, dogwoods, river birch and sycamores. This sequence culminates at April’s Memorial Garden, a space designated for the class of 1975 with a memorial cherry tree, seating and diverse mix of seasonal flowering plants. Large curving walks relate to the building’s scale and lead visitors to the renovated main entry, which brings a sense of the urban realm onto the campus. The existing large Sycamores along the entry were saved to preserve the continuum of the species along the Charles River.

发表评论

  • 有问题加我微信