跳到主要内容
屋顶花园

伦敦屋顶露台searles road elephant castle london

作者: 2022-11-23暂无评论

在完成对该物业内部的大规模翻新后,我们的客户希望对其伦敦屋顶露台和阳台进行大修。这是一个真正独特的个人空间,整个屋顶露台由三个业主共享;每个屋顶露台细分成自己独特的区域。客户没有寻求屋顶露台的完全隐私,但他们希望一个更私密的私人空间。 Aralia Landscape Architects通过引入部分筛选的元素创造了这一点,允许保留伦敦的壮丽景色,同时为客户提供更多的隐私。最后的结果是一个国际化的当代屋顶露台,户外烹饪和娱乐设施,舒适地坐落在其历史悠久的学校建筑的独特和古怪的背景下。

Aralia为这个屋顶露台项目提供了全面的设计和建造服务,与结构工程师协调,将项目从概念到全面实施整个屋顶露台。

After completing an extensive refurbishment of the interior of this property, our clients wished to execute an overhaul of their London roof terrace and balcony. This was a really unique and individual space in that the overall roof terrace was shared by three owners; with each roof terrace sub-divided into their own distinct area. The clients did not seek total privacy for the roof terrace however they desired a slightly more intimate, personal space. Aralia Landscape Architects created this by introducing elements of partial screening, allowing the stunning views across London to be retained, whilst providing a little more privacy for the clients. The final result was a cosmopolitan, contemporary roof terrace with outdoor cooking & entertaining facility, that sits comfortably within the unique and quirky context of its historic school building.

Aralia provided a full Design & Build service for this roof terrace project, coordinating with a Structural Engineer to take the project from concept through to full implementation of the whole roof terrace.

发表评论

  • 有问题加我微信