跳到主要内容
公园景观

桑坦德公园

作者: 2023-01-26暂无评论

桑坦德公园

La Vaguada de las Llamas era una gran reserva d’espai lliure a la perifèria de Santander, destinada pel Pla General a convertir-se en parc públic. La seva ubicació, al centre d’un gran creixement urbà perpendicular a la platja del Sardinero, la seva especial topografia en forma de vaguada i la seva forma estreta i allargada (1100 m de llarg per 300 m d’ample) feien de la Vaguada de las Llamas una pe?a urbana realment peculiar.

Per a nosaltres fer un parc a Santander ha significat l’oportunitat d’experimentar en un context geogràfic al que no havíem tingut l’oportunitat de treballar abans. Tenir l’Atlàntic com a marc mediambiental ha suposat una novetat que hem volgut explorar en tots els seus aspectes, no només botànics i biològics, sino també en aquells que incideixen directament en la morfologia del projecte.

发表评论

  • 有问题加我微信