跳到主要内容
公园景观

法国社区公园的景观设计Residential Park

作者: 2022-11-25暂无评论

Located in the heart of Asnières sur Seine, a plot of 6000 m2 on two levels becomes a meeting place for the population . As an urban staple it helps build a missing link between the different neighborhoods, college and high school, which revolves around this space. To link the two sides of the square, a fold has achieved in the axis of the two entrances thereby making more natural path between them. Playgrounds suround the plot center of the square, of whom the top level, is reserved for children under 6 years, while the lower level is open to teens. A second square plot serves to college while acting as a gateway to the development. Moreover, a species-specific mono, lavender, is planted on the edge of the high level to emphasize the link between the two entrances.

发表评论

  • 有问题加我微信