跳到主要内容
公园景观

美国哥伦布米兰公园MILL RACE PARK Columbus by MVVA

作者: 2024-05-19暂无评论

          美国米兰公园位于两条河流的交汇处,大部分公园是一个活跃的平原。在公园建设之前,该地块被邻近的商业和住宅区通过地区铁路轨道切断。社区成员渴望将土地用于公共使用,花了很多年非正式建设步道,但该网站仍然是一大片野生景观。在米尔赛道站点的限制中最重要的是每年的洪水问题。 MVVA的设计不是试图防止或关闭正常的洪水,而是探索了许多方法来将这个自然的年节奏与场地的使用和体验相结合。

         场地材料的总体承受能力和耐久性反映了在公园的建造和维护中手段和材料的有意的效率。在Round Lake的挖掘中产生的填充物被用来建造土地露天剧场以及篮球场周围的护堤。许多铺砌的表面使用钢筋混凝土代替沥青,这可以被洪水剥离。钢和玻璃砖厕所墙被升起,以允许洪水流过;操场在宽阔的平台上升高;露天剧场阶段位于新月形地貌的受保护的较高地面。种植包括大多数坚硬的本地物种,包括可以抵抗干旱的草和可以抵抗饱和土壤的树木。

         Mill Race公园获得1994年ASLA设计优异奖和1993年波士顿景观设计师协会荣誉奖。

         Mill Race Park is located at the confluence of two rivers, and much of the parkland is an active floodplain. Prior to the construction of the park, the site was cut off from adjacent business and residential districts by regional railroad tracks. Community members, eager to put the land to public use, had spent many years informally building trails, but the site remained a large swath of feral landscape. Foremost among the constraints of the Mill Race site was the issue of annual flooding. Rather than attempt to prevent or shut out the regular flood waters, MVVA’s design explores numerous ways to integrate this natural annual rhythm into the use and experience of the site.

           The overall affordability and durability of the site materials reflect an intentional efficiency of means and materials in both the construction and the maintenance of the park. The fill generated in the excavation of Round Lake was used to build an earthen amphitheater as well as the berms around the basketball court. Many of the paved surfaces use reinforced concrete instead of asphalt, which can be peeled up by floods. The steel and glass block restroom walls are raised to allow flood waters to flow through; the playground is elevated on a wide earth platform; the amphitheater stage is nestled into the protected higher ground of the crescent landform. Plantings include mostly hardy native species, including grasses that can weather drought and trees that can withstand saturated soils.

           Mill Race Park received a 1994 ASLA Design Merit Award and a 1993 Boston Society of Landscape Architects Honor Award.

发表评论

  • 有问题加我微信