跳到主要内容
教育文化景观

苏格兰大学入口景观University of the West of Scotland, Paisley

作者: 2023-02-07暂无评论

A new public square off Paisley High Street, which provides a high quality setting for a new gateway building to the Paisley Campus. The main plaza has been enlarged, with a wider angled interface to the adjacent street, giving a generous public realm in which pedestrians can move into the University buildings and making the space more welcoming. HarrisonStevens were responsible for the design proposals and providing detailed resolution to a tender stage.

Mounding and fully feathered tree planting screen an unsightly section of the existing building facade. Integrated retaining walls and seating from the edges of the mounding, providing recreational and breakout space for students and staff of the University as well as the general public. Colour has been introduced through a new planting bed, which has been planted out in grasses and shrubs with seasonal variety and interest. Night time interest is also created through a major lighting scheme incorporating lit beacons and in ground strip lighting which illuminates key elements of the scheme and picks out the major geometry.

发表评论

  • 有问题加我微信