跳到主要内容
教育文化景观

美国山麓学院物理科学与工程中心Physical science and engineering center BY Meyer + Silberberg

作者: 2024-02-10暂无评论

Foothill学院的物理科学与工程综合体是由四个建筑群组成的,位于核心校园外。景观的设计包括一个积极的学术法院,一个入口广场和一个大型停车场。法院中的大型座位墙壁分为中央圆形剧场,将景观引导至西边壮丽的景观,为学生和教师提供充足的座位。获奖LEED银,可持续措施包括原生草甸恢复,雨水生物滞留和减少热岛效应通过广泛的植树在停车场。

        The Physical Science and Engineering Complex at Foothill College is a cluster of four buildings sited outside the core campus. The design of the landscape includes an active academic court, an entry plaza and a large parking lot. Oversized seat walls in the court score a central amphitheater, directing views to the stunning landscape to the west and providing ample seating for the students and faculty. Awarded LEED Silver, sustainable measures include native meadow restoration, storm water bioretention and mitigation of heat island effect through extensive tree planting in the parking lot.

Location: Los Altos

发表评论

  • 有问题加我微信