跳到主要内容
教育文化景观

Morse and Ezra Stiles Residential Colleges大学住宿 by kierantimberlake

作者: 2021-06-232021年06月24日暂无评论

Morse和Ezra Stiles学院是毕业于耶鲁大学校友的建筑师埃罗·萨里宁(Eero Saarinen)设计的最终作品之一,在他51岁之前不幸逝世。1962年完成,它们是耶鲁在20世纪30年代开发的住宅学院系统的一部分。旨在鼓励亲密的社区和智力生活超越教室。每所学院都是较大的大学的缩影,包括自己的餐厅,图书馆,研讨室,艺术,音乐,运动和会议空间。

木桥穿过大学之间的下沉式庭院,允许阳光流入新的地下活动空间。
©Peter Aaron / OTTO
莫尔斯和Stiles在建成时被认为是建筑奇迹,但大学报告对原始设计的不满。学生长期以来一直提出要求转移,称建筑物黑暗,尴尬,狭窄,他们的独立单人房太孤立。我们完成了一项基准研究,将Morse和Stiles与其他近期在耶鲁大学重建的学校进行比较,发现了三个关键的改进领域:额外的学生生活和活动空间;将当前的庭院景观重新配置为以水和绿地为主的可持续景观;并将学生住房组合从独立的单人房改造。

Morse and Ezra Stiles Colleges were among the final works designed by the esteemed architect Eero Saarinen, a Yale alumnus, before his untimely death at age 51. Completed in 1962, they are part of a system of residential colleges that Yale developed in the 1930s in order to encourage close-knit communities and intellectual life beyond the classroom. Each college is a microcosm of the larger university, containing its own dining hall, library, seminar rooms, and art, music, athletic, and meeting spaces.

A steel and wood bridge traverses the sunken courtyard between the colleges, allowing sunlight to flow into new below-ground activity spaces.

© Peter Aaron/OTTO

Morse and Stiles were regarded as architectural marvels when they were built, but the university reported dissatisfaction with the original design. Students had long been submitting requests to transfer out, calling the buildings dark, awkward, and cramped, and their stand-alone single rooms too isolating. A benchmark study we completed comparing Morse and Stiles to other recently renovated colleges at Yale revealed three key areas for improvement: additional student life and activity space; reconfiguration of the prevailing courtyard hardscapes into a sustainable landscape dominated by water and greenery; and transformation of the student housing mix away from stand-alone single rooms.

发表评论

  • 有问题加我微信