跳到主要内容
教育文化景观

斯坦福大学景观 Stanford University by labindc

作者: 2021-06-232021年06月24日暂无评论

景观建筑局被挑战重新想象在华盛顿特区的康涅狄格大道上的斯坦福大学的华盛顿校园。设计挑战是在大学唯一的开放空间中形成康涅狄格大街的街景,为学生之间的对话提供集成的亲密空间,为路人步行到附近的国家动物园提供座位和休息空间,以及基于斯坦福大学核心的校园的新身份学术卓越,环境管理和社会平等的价值观。

街景被视为一个延伸的表面,折叠和扭曲,以提供无障碍,间隔一系列的低墙,为学生、邻里居民和游客提供座位,形成和保护种植区域,并赋予一个俏皮,戏剧性的特点公众面对大学。该方案使用本地种植,根部开沟,当地材料和低压照明,以促进可见的可持续性,并确保种植,通常在这样紧张的城市环境中遭受的长寿。

The Landscape Architecture Bureau was challenged to re-imagine Stanford University’s Washington campus on Connecticut Avenue in Washington, DC. The design challenge was to form, on the University’s only open space, the Connecticut Avenue streetscape, integrated intimate spaces for conversations among students, seating and respite for passersby walking to the nearby National Zoo, and a new identity for the campus based on Stanford’s core values of academic excellence, environmental stewardship and social equality.

The streetscape was treated as one extended surface, folded and warped to provide accessibility, punctuated by a series of low walls to provide seating for students, neighborhood residents and tourists, to form and protect planted areas and to impart a playful, theatrical character to the public face of the university. The scheme uses native plantings, root trenching, local materials, and low voltage lighting to promote visible sustainability and ensure longevity of the plantings, which normally suffer in such tight urban settings.

发表评论

  • 有问题加我微信