跳到主要内容
教育文化景观

哈佛集成科学与工程实验室庭院 Harvard Laboratory for Integrated Science and Engineering by Stephen Stimson

作者: 2021-06-232021年06月24日暂无评论

在哈佛校园的北边,设想了一种不同的四边形。 一个现代化的研究实验室被小心地插入四边形现有的当代建筑群。 三个雕塑混凝土塔形成门廊作为对从牛津街的方形字体的一个入口。 通过地形和通道加强塔的弧线,实现了建筑和景观的整合。 轻轻地扫过四边形的路径提供从门廊下面的行人运动。 一个单一的地形,灵感来自新英格兰冰川景观,形成了四边形的核心。 桦树林栖息在地形上,并提供阴影,被动娱乐和夏季演出的区域由相邻的音乐部门。

On the northern edge of Harvard’s campus, a different kind of quadrangle was conceived. A modern research lab is carefully inserted into the quadrangle’s existing collection of contemporary architecture. The three sculptural concrete towers form a portico as an entry to the quad from Oxford Street. Integration of architecture and landscape was achieved through landforms and pathways that reinforce the arcs of the towers. A gently sweeping path rising through the quad provides pedestrian movement from beneath the portico. A single landform, inspired by the New England glacial landscape, forms the core of the quad. A birch grove inhabits the landform and provides areas for shade, passive recreation and summer performances by the adjacent music department.

发表评论

  • 有问题加我微信