跳到主要内容
教育文化景观

哈佛神学院景观改造 Harvard Rockefeller Hall by Stephen Stimson Associates

作者: 2021-06-232021年06月24日暂无评论

哈佛神学院洛克菲勒厅的翻修项目包括景观恢复近两英亩。 该设计包括一个室外自助餐厅,历史悠久的橡树下的花园露台,石迷宫周围的冥想空间,以及将退役的停车场转变为充满活力的校园绿色。 中央绿色统一空间,同时将Divinity School连接到更大的校园。 通过仔细放置路径系统和线性植树造就边缘。 景观恢复了原生植被与生物威胁,多孔铺路机和地下系统,以最大限度地利用现场雨水处理。

The renovation of Rockefeller Hall for Harvard’s Divinity School included a landscape restoration of nearly two-acres. The design included an outdoor cafeteria, a garden terrace beneath historic oak trees, meditative spaces around a stone labyrinth, and the conversion of a decommissioned parking lot into a vibrant campus green. The central green unified the site while connecting the Divinity School to the greater campus. Edges were established through careful placement of path systems and linear tree plantings. The landscape was restored with native vegetation with a bioswale, porous pavers, and a subsurface system to maximize on site stormwater treatment.

发表评论

  • 有问题加我微信