跳到主要内容
教育文化景观

弗吉尼亚大学坎贝尔大厅花园 Campbell Hall at the University of Virginia by Nelson Byrd Woltz

作者: 2024-05-09暂无评论

加利福尼亚大学##的场地是一条长期狭窄的服务走廊,其使用次数不足,侵蚀的空间和斜坡,消防通道和陡坡停车场。增加和景观的计划是从与建筑师的合作演变而来,定义了一个新的教职员工办公室,以及一系列户外工作露台,教室,示范花园和连接通道。景观设计探索了当地雨水运输和收集的创新解释,故意表达使用与皮埃蒙特地区相关的植物的手段,以及引起区域地质的各种场地建筑(墙壁,铺路和路径)。在每个这些地方产生的特定微气候对应于地形位置,建筑物构造和太阳/风向的组合。与建筑物相关的景观旨在教学,示范,也是教师和学生正式和非正式收集的地方。

The site for the addition to the University of Virginia’s School of Architecture was a long, narrow service corridor with under-used, eroded spaces and slopes, a fire access road, and a parking lot on a steep grade. The plan for the addition and landscape evolved from a collaboration with the architects to define a new faculty and staff office wing with an attendant series of outdoor work terraces, classrooms, demonstration gardens, and connecting passages. The landscape design explores innovative interpretations of local stormwater conveyance and collection, deliberately expressive means of using plants associated with the Piedmont region, and various site constructions (walls, pavings, and paths) that evoke regional geologies. The specific microclimates created in each of these places correspond to a combination of topographic position, building configuration, and solar/wind orientation. The landscape associated with the building addition is intended to be didactic, demonstrative, and a place for faculty and students to gather both formally and informally.

发表评论

  • 有问题加我微信