跳到主要内容
儿童活动场地

美国大使馆复合儿童运动公园 U.S. Embassy Coumpound, Rabat, Morocco by labindc

作者: 2022-03-012022年03月02日暂无评论

新的美国大使馆在摩洛哥拉巴特的现场设计提出了几个独特的挑战。然而,与他们合作和创新的机会。由于该建筑位于一个富裕的住宅区,限于两层楼以上,该空间被挖出来提供一个开放的内部庭院,美国和地方社区共享。结果是一个阴暗的绿洲的户外用餐和社交聚会。绿洲的一部分是一个湿地花园和喷泉,以回收所有的大使馆的灰水。这种方法允许庭院通过可持续的方法,坚持庭院花园充满了郁郁葱葱的种植和水与干旱的外部的本地传统。大使馆外部的广阔花园融合了所有感官的元素。这些从将水的声音带到花园的喷泉,到原生石的质地,到各种叶子和花的香味。每个细节都旨在带来感官的乐趣,同时实现大使馆的可以理解的严格的安全要求。

 

The site design of the new US Embassy in Rabat, Morocco presented several unique challenges. With them, however, came opportunities for collaboration and innovation. Since the building, located in a wealthy residential neighborhood, was limited to two stories above grade, the site was scooped out to provide, at the lowest level, an open, inviting internal courtyard shared by all embassy employees, American and local. The result was a shaded oasis for outdoor dining and social gatherings. Part and parcel of the oasis was the incorporation of a wetland garden and fountain to recycle all of the embassy’s greywater. This approach permitted the courtyard, through sustainable methods, to adhere to the local tradition of courtyard gardens filled with lush planting and water in contrast to the arid exterior. The expansive gardens around the embassy’s exterior incorporate elements to delight all the senses. These range from fountains which bring the sound of water to the garden, to the texture of native stone, to the fragrance of various leaves and flowers. Every detail is designed to bring sensory delight and simultaneously to fulfill the embassy’s understandably stringent security requirements.

发表评论

  • 有问题加我微信