跳到主要内容
广场街道

Dilworth公园广场 by kierantimberlake

作者: 2022-05-03暂无评论

Dilworth公园在城市主要艺术和文化区的交汇处拥有近四英亩的空间,有可能成为城市中心的一个令人兴奋的聚集地点。然而,前设计的贫瘠,硬的表面不鼓励行人留下。设计与OLIN景观设计师和城市工程师合作,重新设计将Dilworth公园变成一个欢迎的公共聚会场所和一个充满活力的绿色设施,可以全年使用。对公园的方式变得更加行人友好,并且铺路从周边走道轻轻地上升到站点的中心,在那里一个浅喷泉和倾斜的草坪创造了一个中央聚集空间。在外围的树环定义了一个边界,并在繁华的城市中心创造了一个宁静的地方。

Dilworth公园提供了一个机会,探讨一个重要的公共空间,在不断变化和演变的复杂历史,在该国最古老的城市之一。在威廉·佩恩在费城计划中构思的其他城镇广场的传统中,Dilworth公园的改造恢复了其作为一个伟大的公民参与的地方,同时将其交通网络的城市基础设施带入现代。

 

With nearly four acres of space at the intersection of the city’s major art and cultural districts, Dilworth Park has the potential to be a stimulating gathering place in the heart of the city. However, the barren, hard surfaces of the former design did not encourage pedestrians to linger. Conceived in partnership with OLIN landscape architects and Urban Engineers, the redesign transforms Dilworth Park into a welcoming public gathering place and a vibrant green amenity that can be used year-round. The approach to the park becomes more pedestrian-friendly, and paving gently rises from the perimeter walkways toward the center of the site, where a shallow fountain and sloping lawn create a central gathering space. A ring of trees at the periphery defines a boundary and creates a place of tranquility in the center of the bustling city.

Dilworth Park presented an opportunity to delve into the complex history of a significant public space, under continual change and evolution, in one of the country’s oldest cities. In the tradition of the other town squares conceived by William Penn in his plan for Philadelphia, the renovation of Dilworth Park restores its stature as a place of great civic engagement, while bringing the urban infrastructure of its transportation network into the modern day.

发表评论

  • 有问题加我微信