跳到主要内容
广场街道

西雅图公民中心露天场所 Seattle Civic Center Open Space by Swift Company

作者: 2021-06-232021年06月24日暂无评论

Nichol(GGN)合作,实施了一个总体规划,设想了一个公民校园和与西雅图政府区相关的大街道。 Swift公司提供了设计、项目管理和可持续发展战略,而GGN领导设计。Swift公司领导研究了前公共安全建筑块的开发替代方案。大规模研究提供了与零售、办公室,以及建立在与现有的过境隧道连接的地下停车场结构上的公共广场。
Swift公司和GGN创造了一系列的梯田,水景和大楼梯下山。正义中心和市政厅提供宽敞的公共空间,内部和外部汇聚在一起。

Swift Company, with Gustafson Guthrie Nichol (GGN), implemented a master plan envisioning a generous civic campus of plazas and great streets associated with Seattle’s government district. Swift Company contributed programming, community facilitation, project management, and sustainability strategies, while GGN led the design. Swift Company led the study of development alternatives for the former Public Safety Building block. Massing studies offered options for a public/private partnership for buildings with retail, office, housing community services, and a public plaza built over an underground parking structure with connections to the existing transit tunnel.

Swift Company and GGN created a sequence of terraces, water features, and grand stairs stepping down the hillside. The Justice Center and City Hall provide generous public spaces where the interior and exterior flow together. The design supports informal gathering, conversation, demonstrations, and performances of all sizes in a solution rooted in Seattle’s hillside landscape.

发表评论

  • 有问题加我微信