跳到主要内容
广场街道

纳什维尔公共广场 Nashville Public Square by WRT

作者: 2021-06-232021年06月24日暂无评论

 

WRT当时是纳什维尔的历史法院五英亩的市民广场的首席设计师。继市长的提议移到地下停车场和一个公共聚集空间、更换空间、建立了一个新的地下停车场结构下的广场担任法院员工和访客的空间。与建筑师、景观设计师、工程师、停车位专家,以及艺术顾问工作,WRT校准的$11万平方米,通过提供场地、演唱会、市民活动、商场,工艺品集市,最大限度地常年活动,和室外游乐设计。中央,呈椭圆形草坪用作柔性空间适合大型集会。停车场入口点和出口点保持在视图中屏蔽,而参与喷泉、河眺望、通电纪念馆和周围的街景,延伸广场到更大的城市环境。

 

WRT was the lead designer for the five-acre civic square facing Nashville’s historic courthouse. Following the Mayor’s proposition to move the parking underground and replace the site with a public gathering space, a new 1200-space underground parking structure was built beneath the square to serve courthouse employees and visitors. Working with architects, landscape architects, engineers, parking specialists, and an art consultant, WRT calibrated the design of the $11 million square to maximize year-round activity through provision of venues for concerts, civic events, marketplaces, craft fairs, and outdoor play. A central, oval-shaped lawn acts as a flexible space suitable for large gatherings. Parking garage entrance and exit points are kept shielded from view, while participatory fountains, river overlooks, and memorials energize the surrounding streetscape, knitting the square into the larger urban context.

发表评论

  • 有问题加我微信