跳到主要内容
广场街道

街边口袋公园Binney Street Pocket Park At Children’s Hospital _ Boston, MA by Landworks Studio

作者: 2021-06-232021年06月24日暂无评论

沿着儿童医院的新增工程,Landworks Studio在波士顿隆堡医疗区密集的城市布局中设计了街景和口袋公园。口袋公园位于毗邻服务码头的站点的拐角处。继续基础的基础,花岗岩变成长凳,沿着口袋公园的周边以黑色到白色的像素化梯度蛇形。沿着街景,Payette设计了一个背光面板,在口袋公园终止。口袋公园将语言延续到三维形式,战略性地屏蔽装载码头,同时仍然允许观看。绿色屏幕,角度金属柱,不锈钢棒和植被的分层组成从种植床出来。
建筑师:PayetteStructural工程师:McNamara / Salvia,Inc.照明顾问:可用轻型土木工程师:Vanasse Hangen Brustlin

 

Stretching along the new addition to the Children’s Hospital, Landworks Studio has designed the streetscape and pocket park in the dense urban fabric of the Longwood Medical area of Boston. The pocket park is located at the corner of the site adjacent to the service dock. Continuing the base of the foundation, the granite morphs into a bench that snakes along the perimeter of the pocket park in a pixilated gradient from black to white. Along the streetscape, Payette has designed a back lit panel façade that terminates at the pocket park. The pocket park continues the language into a three dimensional form that strategically screens the loading dock while still allowing views. A layered composition of green screens, angled metal posts, stainless steel sticks of light, and vegetation emerge out of the planting beds.

Building Architect: Payette Structural Engineer: McNamara/Salvia, Inc.           Lighting Consultant: Available Light                       Civil Engineers: Vanasse Hangen Brustlin

发表评论

  • 有问题加我微信