跳到主要内容
广场街道

布法罗尼亚加拉医学校园街景Buffalo Niagara Medical Campus Streetscape by scapestudio

作者: 2022-05-021条评论

城市街景如何适应二十一世纪的生态挑战?在布法罗尼亚加拉医疗中心,一个单调的城市环境生态贫瘠,缺乏独特的身份。 SCAPE作为一个更大的团队的一部分,为该网站重新建立了强大的植被足迹。长角种植床最大限度地增加植树面积,同时尊重现有大型树木的根部区域。分层的植被系统在冷却空间时增加了渗透性。灌木层,下层植树和冠层植树是由本地和城市适应的物种组成的,对布法罗的严冬和盐渍制度具有高度的耐受性。校园内部出现了一个新的体验 – 一次同质的边缘转化为一个充满活力和不断变化的森林人行道,为学生,患者和每天使用道路的游客提供了新的体验。

客户
布法罗尼亚加拉医学院
合作者
nARCHITECTSFoit AlbertTillett照明
由Ty Cole Studio拍摄

 

How can urban streetscapes adapt to the ecological challenges of the twenty-first century? At Buffalo Niagara Medical Center, a monotonous urban environment was ecologically barren and lacking a unique identity. SCAPE worked as part of a larger team to re-establish a strong vegetated footprint for the site. Long angled planting beds maximize additional tree planting area while respecting the root zones of existing large street trees. A tiered system of vegetation increases permeability while cooling the space. The shrub layer, understory tree planting, and canopy tree planting are composed of a mix of native and urban-adapted species with a high tolerance to Buffalo’s harsh winters and salting regime. A new experience emerges within the campus– a once homogenous edge transforms into a dynamic and ever-changing forested walkway, offering new experiences for students, patients, and visitors who use the path every day.

 

CLIENT

Buffalo Niagara Medical Campus

COLLABORATORS

nARCHITECTS Foit Albert Tillett Lighting

Photographed by Ty Cole Studio

1条评论

发表评论

  • 有问题加我微信