跳到主要内容
教育文化景观

技术教育研究学院景观Institute of Technical Education

作者: 2023-02-08暂无评论

Grant Associates是一部分获奖团队设计的学院中心,位于新加坡技术教育学院(ITE)。

院中央是第三个和最后的ITE学院,专门为创新学院。建筑与景观紧密结合,层层构建,确保校园空间效益。

一楼支持接入停车场和服务要求的同时,第一层称为“脊柱”提供了一个开发社会空间,它连接到几个空中走道和露台。

校园设计为10400和850名员工的学生人数。科容纳共550人加上会议设施。

设计细节:

脊柱,为校园的启示区,有一系列的花园种植的底座包含试样的树木和五颜六色的线树

花园和底座上创造独特的空间和重点流通节点在垂直堆叠的空中走道

一个连续的水景从源头花园流向到达花园,在豆荚花园的阴凉处创造凉爽的座位区.

一系列的后退梯田和下沉的花园提供了学生和工作人员的空间。

Grant Associates was part of the winning team chosen to design and implement the new Headquarters and College Central for the Institute of Technical Education in Singapore (ITE).

College Central is the third and final ITE College, specialising as a college of creativity and innovation. The building and landscape is closely integrated and built up of various layers to ensure the spatial efficiency of the campus.

The ground floor plane supports the access, car parking and service requirements whilst the first floor level known as the ‘Spine’ provides a key orientation and social space, which connects to several aerial walkways and terraces to 12 educational blocks.

The campus has been designed for a student population of 10,400 and 850 staff. The new ITE Headquarters is carefully integrated into the campus, accommodating a total of 550 staff plus conference facilities.

Design details:

The Spine, the inspiration zone for the campus, features a series of gardens and planted ‘plinths’ containing specimen trees and colourful ‘wire trees’
The gardens and plinths create distinct spaces and key circulation nodes around the vertically-stacked aerial walkways
A continuous water feature flows from the source garden down to the arrival garden, creating cool seating areas within the shade of the pod gardens
A series of retreat terraces and sunken gardens provide a range of spaces for students and staff, connecting out into the wider campus landscape

发表评论

  • 有问题加我微信