跳到主要内容
教育文化景观

惠灵顿医学院Wellington School of Medicine and Health by Wraight + Associates

作者: 2021-06-232021年06月24日暂无评论

景观设计师:Wraight + Associates
建筑师:Athfield Architects
工程师:SKM
客户:奥塔哥大学
项目状态:已完成
项目目标

理清惠灵顿医学院与米恩街及其医院环境的联系。
为游客,工作人员和学生提供引人入胜的户外空间。

Landscape Architect : Wraight + Associates

Architect : Athfield Architects

Engineer : SKM

Client : University of Otago

Project Status: Completed

Project Objectives

Clarify the Wellington School of Medicine’s connection to Mein Street and its hospital context.

Provide engaging useable outdoor space for visitors, staff and students.

Key Features

Improved visual cues denoting the School’s entry access from Mein Street through the implementation of street-tree planting and revitalized garden entry statements. An improved pedestrian connection from Mein Street to the School’s front door employs ceramic paving, a throw-back to the site’s previous aesthetic, in a composition that draws visitors to the front door.

‘Green curtains’ augment the building’s dramatic frontage, drawing the landscape over the building itself.

To further information about this case study, please Download Here

发表评论

  • 有问题加我微信