跳到主要内容
教育文化景观

悉尼大学 University of Sydney by Turf Design

作者: 2021-06-232021年06月24日暂无评论

灵感来自Las Ramblas in Barcelona;

该设计已经成功地将大学从一个主要以车辆为基础的校园转变成一个空间,围绕行人在该地点周围移动,同时尊重和维护该地点内的历史价值元素,如建筑物,砂岩墙,入口门和围栏。

这个中央走廊是北方和南方校园之间的主要连接,整合了大学的当代和经典建筑的结合,并使曾经是一个复杂的大学环境团结。

学生和大学的顾客坐在生物保留花园的桉树和火焰树的树荫下;不仅提供沿东部大道的喘息,而且从站点收获雨水和雨水。

在法律大学学院包括一个绿色屋顶作为建筑的气候调节媒介,减少城市热岛效应。

Turf Design Studio的职责包括概念设计,设计开发,文档招标,网站建议,DA准备和公共领域的工作以及新的法律学院大楼。

Inspired by Las Ramblas in Barcelona; students stroll along the pedestrian friendly Eastern Avenue, lined with a bold avenue of angophoras and punctuated with a procession of banded granite. The atmosphere is buzzing as students dash across the main axis from the Fisher Library to the School of Chemistry. This central corridor is the main connection between the north and south campuses, integrating the university’s mix of contemporary and classic architecture and brings unity to what was once a complex university setting.

Students and university patrons sit under the shade of the eucalypts and flame trees in the bio-retention gardens; that not only provide respite along Eastern Avenue but also harvest rain and stormwater from the site. The inclusion of a green roof over the Faculty of Law Building acts as a climate regulation medium for the building and reduces the Urban Heat Island Effect.

The design has successfully transformed the university from a predominantly vehicular-based campus into a space designed around how pedestrians move around the site, while respecting and maintaining elements of historical value within the site such as buildings, sandstone walls, entry gates and fences.

Turf Design Studio’s responsibility included the concept design, design development, documentation tendering, site advice, DA preparation and public domain works for the public domain and the new Law Faculty building.

发表评论

  • 有问题加我微信