跳到主要内容
教育文化景观

美国塔夫茨大学创新中心 Innovation Centre, Tufts by groundinc

作者: 2021-06-232021年06月24日暂无评论

位于波士顿大街和哈佛街的横断面,景观和翻新的砖仓库建筑物作为塔夫茨大学的东校区门户。改造后的仓库将工程和艺术设施整合在一起。景观旨在引进各种户外座位和会议场所。
该项目以建筑物内外的新型教育模式为中心。它包括教学实验室,户外教室和翻新的车库庭院咖啡厅。运输车间庭院和角落公园都将为休闲户外聚会提供多种机会。
景观旨在成为本地和可持续战略的教学和测试实验室。该设计包括通过采用透水铺路而进行的雨水径流减少,以及一个具有一系列对淹水宽容的植物种类的露台雨花园。

种植包括一些测试地块,具有较少使用的原生地盖和草本植物。自行车停放位置在现场的两个地点,有助于鼓励替代交通工具。

Located on the cross section of Boston Avenue and Harvard Street, the landscape and renovated brick warehouse building serve as Tufts University’s East campus gateway. The renovated warehouse integrates engineering and arts facilities under one roof. The landscape was designed to introduce a variety of outdoor seating and and meeting places.

The project is centered on new models of education both in and outside the building. It includes teaching labs, outdoor classroom space and a renovated carriage house courtyard cafe. Both the carriage house courtyard and the corner park will offer multiple opportunities for casual outdoor gathering.

The landscape is intended to be a teaching and test lab for native and sustainable strategies. The design includes stormwater runoff reduction by employing pervious paving and a terraced rain garden featuring plant species with a range of tolerance to water inundation.

The planting includes a number of test plots featuring less used native ground covers and herbaceous plants.Covered bicycle parking is accommodated in two locations on the site, helping to encourage alternative modes of transportation.

发表评论

  • 有问题加我微信