跳到主要内容
教育文化景观

哥伦比亚大学Vagelos教育中心校园景观Vagelos Education Center by scapestudio

作者: 2021-06-232021年06月24日暂无评论

哥伦比亚大学Vagelos教育中心是一个多层次的景观结构,可加强校园连接,并将新医疗大楼与哈德逊河沿岸走廊联系起来。由于现场恶劣的气候条件,风洞通过风洞分析得知设计,并采用地形,防风林和悬崖边植被,以保护用户免受严重风。一系列受保护的户外房间与校园建筑相互作用,展现分层体验,包括聚会的中央活动草坪,庇护学园和俯瞰河流以及乔治华盛顿大桥的壮观景观。选择了本地和归化种植的混合物,因为其适应力和适应性对现场的暴露条件。长荣杜松树作为一种缓冲区起着关键的作用,可以保护游客免受风中的影响,并在景观中产生全年质地,色彩和运动。
客户
哥伦比亚大学
合作者
Tycole拍摄的Diller Scofidio + RenfroGensler

 

The Vagelos Education Center at Columbia University is a multi-level landscape-on-structure that strengthens campus connections and perceptually links the new medical building to the Hudson River riparian corridor. Because of the severe climatic conditions of the site, the design was informed by a wind-tunnel analysis and uses topography, windbreaks, and cliff-side vegetation to protect users from severe winds. A sequence of protected outdoor rooms interact with the campus architecture to reveal layered experiences, including a central event lawn for gatherings, a sheltered study grove, and a stepped overlook that reveals expansive views of the river and George Washington Bridge. A mix of native and naturalized plantings were chosen for their resilience and adaptability to the site’s exposed conditions. Evergreen juniper trees serve a critical function as a buffer that protects visitors from winds and produces year round texture, color, and movement in the landscape.

CLIENT

Columbia University

COLLABORATORS

Diller Scofidio + Renfro Gensler Photographed by Ty Cole

发表评论

  • 有问题加我微信