跳到主要内容
教育文化景观

上海自然历史博物馆 shanghai natural history museum by Hoerr Schaudt

作者: 2021-06-232021年06月24日暂无评论

Hoerr Schaudt与建筑事务所Perkins + Will合作,设计了这个创新的新型文化机构的景观和公共广场,其中包含一幢绿色的屋顶,与建筑物的鹦鹉螺形状一起上升,并将博物馆与相邻的雕塑公园连接起来 。 由花岗岩边缘的野生种植地貌组成的“原始森林”是学习经验和社会空间的几个要素之一。 我们将博物馆连接到现场的努力反映了人与自然的和睦相处,这是中国文化的重要概念。

In collaboration with the architecture firm Perkins + Will, Hoerr Schaudt designed the landscape and public plazas of this innovative new cultural institution, which incorporates a sweeping green roof that rises with the nautilus shape of the building, and links the museum with an adjacent sculpture park. A ‘primordial forest,’ consisting of wild planted landforms edged with granite, is one of several elements that serve as both learning experience and social space. Our efforts to connect the museum to its site reflect the harmonious interconnection of man and nature, an essential concept in Chinese culture.

发表评论

  • 有问题加我微信