跳到主要内容
教育文化景观

一个充满活力的新庭院Choate Senior Spot _ Wallingford, CT by Landworks Studio

作者: 2021-06-232021年06月24日暂无评论

当2008年毕业班决定将被忽视的外部通道转换为未来课程的聚会空间时,Choate Rosemary Hall要求Studio ABK建筑师进行改造,Landworks Studio被要求担任设计顾问。随着学生从同学,家长,教师和校友筹集资金,我们帮助开发了一个独特的,可持续发展的理念,将学生活动中心和拉里哈特池之间的平缓流通空间变成一个充满活力的新庭院,进行有组织的活动或休闲会议。
现有场地露出24英寸混凝土摊铺机;为了最大限度地降低成本和现场工作,设计基于此网格。高级点的核心是一个长131英尺,起伏的白色长凳,长长的庭院,取代了单条摊铺机。采用额外的铺路机将其替换为种植多种多年生植物的模块化回收塑料托盘。庭院北侧的桌椅提供额外的座位。
学生要求每位捐助者为高级职位做出贡献。因此,每个捐助者的名字都是由Lumistone(一种光致发光材料)形成的,并镶嵌在台面上。夜幕降临后,这些名字会发出蓝色的光芒,轻轻点亮庭院,并提醒Choate的学生和朋友的路人,这使得这个非常特殊的空间成为可能。
客户:Choate Rosemary HallArchitect:Studio ABK Architects制造商:Sterling Surfaces

When the graduating class of 2008 decided to convert an overlooked exterior passageway into a gathering space for future classes, Choate Rosemary Hall asked Studio ABK Architects to undertake the transformation, and Landworks Studio was called upon as a consultant for the design. As the students raised money from classmates, parents, faculty and alumni, we helped to develop a unique, sustainable concept to turn a bland circulation space between the Student Activities Center and Larry Hart Pool into a vibrant, new courtyard for organized events or casual meetings.

The existing site was surfaced with 24-inch concrete pavers; to minimize costs and site work, the design builds upon this grid. The centerpiece of the Senior Spot is a 131-foot, undulating, white bench which runs the length of the courtyard, replacing a single stripe of pavers. Additional pavers were taken up and replaced with modular, recycled plastic trays planted with a range of perennials. Tables and chairs along the north side of the courtyard provide additional seating.

The students requested that each donor be recognized for his or her contribution to the Senior Spot. Therefore, every donor’s name has been formed from Lumistone – a photoluminescent material – and inlaid into the surface of the bench. After nightfall, the names emit a blue glow, softly lighting the courtyard and reminding passersby of the students and friends of Choate who made this very special space possible.

Client: Choate Rosemary Hall Architect: Studio ABK Architects Fabricator: Sterling Surfaces

发表评论

  • 有问题加我微信