跳到主要内容
教育文化景观

美国萨福克大学 Roemer Plaza – Suffolk University by DMKG

作者: 2021-06-232021年06月24日暂无评论

萨福克大学扩大了信标山校园,将其第一个景观空间作为一个更大项目的一部分,其中包括一个新的建筑住房实验室和餐饮设施。 景观既是公共开放空间,毗邻的国营办公楼的前院,也是学校的外部展览空间。
现有的地盘是一个无生命的广场,覆盖了较低的高处现有的停车场和上层的车库机械房。 新的景观将这两个层次与一个种植和阶梯式的斜坡联系起来,回顾了该站点的原始信标山地形,并提供了座位和享受空间的地方。 上层梯田与阿什伯顿街(Ashburton Street)的大学中央行政和教室建筑之间的联系更为密切,通道连接了该地块的上部和下部,为十四英尺坡度的变化提供了两层楼的无障碍环境。

Suffolk University expanded its Beacon Hill campus to include its first landscape space as part of a larger project that includes a new building housing laboratory and dining facilities. The landscape will be both a public open space, a forecourt for an adjacent state office building, and an exterior exhibition space for the school.

The existing site was a lifeless plaza that covered an existing parking structure at lower elevations and garage mechanical rooms at the upper elevations. The new landscape links these two levels with a planted and stepped slope that recalls the site’s original Beacon Hill topography and provides a place for seating and enjoying the space. The upper terraces make stronger connections to the university’s central administrative and classroom building across Ashburton Street, and an accessible path links the upper and lower portions of the site, providing accessibility to both levels over the fourteen-foot grade change.

发表评论

  • 有问题加我微信