跳到主要内容
办公景观

电影资料馆保存中心 Film Archive and Preservation Center by SWA

作者: 2022-03-022022年03月03日暂无评论

以古典希腊Stoa风格设计的电影存档设施位于成熟的橡树和恢复的原生草之间。该项目涉及Stoa,收集储存大楼和相关的现场改进,主要目标是为复杂的建筑提供一个自然的环境,并为建筑物周围的空间提供地中海诱发。仔细注意创建到达序列;新的入口门和墙设置了景观设置的结构,介绍了项目的身份,并提供了第一层安全。新的入口路蜿蜒穿过橡树草原,终止于山顶的停车场。停车场由成熟的橄榄树遮蔽,为景观提供了一个农业秩序,以及一个优雅的方式。所有植物材料是耐旱的,适应热,冷,有风和干燥的地点,植被屋顶和火车道用于进一步整合建筑物的设置。法院的周边是可渗透的砾石铺路,起溢流停车场的作用。

地点Santa Clarita,加利福尼亚州

A film archive facility designed in the style of a classical Greek Stoa is situated among mature oak trees and restored native grasses. The project addresses the Stoa, Collection Storage Building, and related site improvements with the primary goal being to provide a natural setting for the complex and a Mediterranean evocation for spaces immediately surrounding the building. Careful attention has been paid to creating the arrival sequence; the new entry gate and wall sets the structure for the landscape setting, introduces the project identity, and provides a first layer of security. The new entry road meanders through the oak grasslands, terminating at the parking court at the top of the hill. The parking court is shaded by mature olive trees that provide an agrarian order to the landscape, as well as an elegant approach. All plant material is drought tolerant and adapted to the hot, cold, windy and dry site, with vegetated roofs and fire lanes employed to further integrate the building into its setting. The perimeter of the court is permeable gravel paving that functions as overflow parking.

LOCATION Santa Clarita, California

CLIENT BAR Architects

SCOPE Landscape Architecture

SIZE 15 acres

发表评论

  • 有问题加我微信