跳到主要内容
办公景观

水稻协作研究中心 Rice Collaborative Research Center by Tom Leader Studio

作者: 2022-03-022022年03月03日暂无评论

这个研究中心代表了民营企业与学术研究之间的协同增效新趋势,旨在为此目的提供一个新的会议空间。 当地砖,德克萨斯石灰岩和南方活奥克斯的传统米饭材料被重新组合,以在停车场甲板上建立一个现代入口回廊。 所造成的风景设计是为了最大限度地降雨量吸收,有助于减少当地的风暴潮。 该项目的主要特点是提出了一个150英尺长的发光“雨台”,在穿孔不锈钢外壳内以编程方式生产休斯敦风格的冷冻实验室灰水。

 

This research center represents the new trend of synergy between private enterprise and academic research and is intended to provide a new meeting and gathering space for that purpose. The traditional Rice materials of local brick, Texas limestone, and Southern Live Oaks are recombined to create a modern entry cloister atop a parking deck. The resulting landscape has been designed for maximum absorbency of rainfall, helping to reduce local storm surges. The key feature of the project is a proposed 150-foot long glowing “Rain Bench”, producing Houston-style deluges of chilled laboratory gray water on a programmed basis inside a perforated stainless steel enclosure.

发表评论

  • 有问题加我微信