跳到主要内容
办公景观

新闻大厦花园Court Square Press _ South Boston, MA by Landworks Studio

作者: 2022-03-022022年03月03日1条评论

法院广场新闻大厦花园的奠基仪式是一座十九世纪的大型工业建筑,它以“零散观”的概念为依据,依托园艺组件的战略部署,创造出独一无二的地位。 安排在一个交替和旋转的组成,点亮的元素,起伏的地面,浮动的甲板和一体化的种植内脏合并成一个动态的花园舞蹈,通过身体运动和从上面观察透露和放大。
客户:Pappas Properties,Inc.,Timothy A. PappasArchitect:Office dA,J. Cunningham AssociatesStatus:Completed 2005
AWARDS2006 ASLA设计卓越奖2009年BSLA设计优异奖

 

The parti for the garden at the Court Square Press Building, a massive 19th century industrial building, is predicated upon the notion of the ‘fragmented view’ and relies on the strategic deployment of garden components to create a unique sense of place. Arranged in an alternating and rotating composition, lighted elements, undulating ground planes, a floating deck, and integrated plantings viscerally coalesce into a dynamic garden choreography, which is revealed and amplified through bodily movement and when viewed from above.

Client: Pappas Properties, Inc., Timothy A. Pappas Architect: Office dA, J. Cunningham Associates Status: Completed 2005

AWARDS 2006 ASLA Design Excellence Award 2009 BSLA Design Merit Award

1条评论

发表评论

  • 有问题加我微信