跳到主要内容
办公景观

韩国小石城法院景观 Little Rock Courthouse by Mikyoung Kim Design

作者: 2022-03-022022年03月03日暂无评论

在小石城市,Mikyoung Kim Design开发了一个城镇公社,由1881年的邮政局框架,在国家历史登记处和2009年建成的新的联邦法院。融合了雕塑和景观建筑的词汇,我们设想这个站点干预是建筑物行人方式的主要部分,同时也在这个公民景观中建立了一个目的地。与社区,联邦法官和总务管理部门密切合作,制定了一项计划,将公园的街头面貌融入新的流通模式和解决安全问题,并提供优雅的种植者解决方案。镇上的绿色空间通向从街道延伸的公共广场,并围绕着历史建筑和法院。位于法院理由的这个位于中心的雕塑为小石城公民提供了一个休息和反思的地方。较小的流通区域,专门的铺路,公园设施和雕塑的不锈钢喷泉,可以从这个城市中心主干道的繁忙的街道生活中休息。

 

Project Location: Little Rock, AR

Client: GSA Region 7

In the city of Little Rock, Mikyoung Kim Design developed a town commons that is framed by a post office from 1881 that is on the national historic registry and a new Federal courthouse built in 2009. Blending the vocabularies of sculpture and landscape architecture, we envisioned this site intervention to be a predominate part of the pedestrian approach to the building while also establishing a destination in this civic landscape. Working closely with the community, the federal judges, and the General Services Administration, we developed a plan that integrated new circulation patterns and resolved security issues with an elegant planter solution along the street face of the park. The town green space leads up to a public square that extends from the street and frames the historic building and courthouse. This centrally located sculpture on the grounds of the courthouse provides a place of respite and reflection for the Little Rock citizens. Smaller circulation areas, with specialized paving, park amenities and a sculptural stainless steel fountain offer respite from the busy street life along the main arterial road of this urban center.

发表评论

  • 有问题加我微信