跳到主要内容
庭院花园景观

达特茅斯住宅庭院DARTMOUTH

作者: 2021-06-232021年06月24日暂无评论

Dartmouth Residence provided the unique opportunity to expand a squeezed neighborhood lot into a spacious garden oasis when an adjacent property was acquired. This allowed expansion of the outdoor space in an otherwise dense pocket of Highland Park. The primary focus of the design is a stone plinth that serves as an architectural extension of the house into the garden. The limestone simply folds down to create a depressed basin from which a series of fountain jets activate the small pool of water and punctuate the terrace, creating a subtle noise. Planting screens the entire garden from the street while a minimal weathered steel angle fence provides a beautifully detailed secure edge that does not obscure views into the garden beyond.

发表评论

  • 有问题加我微信