跳到主要内容
别墅庄园

约翰逊纪念性贝克住宅庄园改造(asla) Revising Philip Johnson’s Monumental Beck House by Reed Hilderbrand LLC

作者: 2024-07-01暂无评论

在过渡膨胀的房地产市场里,达拉斯有一个家庭承诺艺术赞助,于2002年从原来的主人手中购买了这个住宅,从而拯救了菲利浦·约翰逊1994年的贝克住宅,使其幸免于被破坏。由于景观严重恶化,委托人表示会毫无疑问地承诺,尊重该住址的文化遗产,在住宅的策展方面和其丰富的馆藏上予以极大的的关注,但他们同样也在协调这些特征以满足他们构建一个家庭式住宅、一个舒服的家庭景观和长期的财产管理规范的需求。
 
天蓬和土壤健康需要大量的管理和设计决策。通过广泛的根部和天蓬的修复,23棵成熟的果园山核桃(加上5棵补植树)已经恢复了长期的生机。通过生物工程完成的溪岸修复成功地稳固了之前腐化的斜坡,抵御了经常性山洪暴发的损害。游泳池重新设立在了有100年历史之久的泛滥平原上。草地转变成了水需求比较少的温季草和凉季草的结合。现在的小牧场扩大了规模,增加了低需求的野牛草。现在的场地修复全部都是有机的。
 
尽管这所住宅的建筑风格很独特和鲜明,它仍然是四口之家的住所。大道、平台和外延的娱乐设施的设计都为符合家的特征。设计技巧包括在日常家门口处设立能够反射的水景;在住宅区和边围引进季节性的园艺植物的种植——树丛、树篱、灌木丛、草地、地被植物;种植新品种舒氏红栎和槲树以设计住宅的规模尺度,并最终提供荫庇。以前约翰逊设计了一条通往小溪的迂回的小道,这个项目在同样的地方,降低了四英尺挡土墙的高度,并且开通了部分墙基层,建造了一条宽阔的草坪阶梯,这样通往巴克曼小溪就方便了许多,也构建了视觉上的连接和整个住宅的平衡。

这一项目巧夺天工地改变了约翰逊在建筑和景观上的概念断层,展现了景观设计能够直接加入场地的视觉、空间、生态和室内的特征,达到保护原始遗迹的效果。

Beck House’s new owners demonstrated commitment to respecting the project’s heritage and placed great focus on the curatorial aspects of the house, but they also wanted a family-oriented home, a comfortably domestic landscape, and a lasting stewardship ethic for the property.

A grass plinth distanced the original house from the creek and grounds, and Beck House’s overall stance was merely pictorial—the image of architecture in landscape. In the renovation, the four-foot retaining walls were reduced; sections of the plinth were broken for access; and a broad lawn stair now facilitates visual connection and easy connections to Bachman Creek. The geometry of terracing and the new ground plane aligns with the orientation of the creek, bringing the two sides of the property into strong spatial connection.

The aim of improved canopy and soils health drove numerous management and design decisions. Twenty-three original mature orchard pecans (along with five replacements) have returned to long-term vitality through extensive rehabilitation of root zones and canopies and under revised management practices. Engineering solutions to Bachman Creek’s bank have stabilized eroded slopes and now resist regular flash flood damage. Extensive lawns of warm- and cool-season grasses provide essential spatial settings and access to the sculpture collections. A small area of existing prairie was restored at a larger scale with low-demand buffalo grass. Site maintenance is fully organic.

Beck House creatively integrates conservation with a more direct experiential engagement of a site, elaborating upon and enriching Philip Johnson’s original architecture.

发表评论

  • 有问题加我微信