跳到主要内容
公园景观

网球和公园Tennispark TC ‘De Kikkers’

作者: 2021-06-232021年06月24日暂无评论

室外区域是一个整体,有一个公园般的环境。整个园区的外观是品位高,因此与其它网球公园尊贵。运动,乐趣和气氛是三个关键词。
这个词的网球由两个词:网球和公园。会有必须找到两个单词之间的平衡,通常什么是不与现有的网球公园的情况。我们经常看到在网球公园,室外区域服从法院自己,作为一个剩余空间被填满。步道狭窄与不考虑用于种植低档材料。沿着步道高围墙强化了这种感觉。

 

Het ontwerp van de buitenruimte voor het nieuw te bouwen tennispark van TC ‘De Kikkers’ heeft een uniek karakter. De buitenruimte is één geheel en heeft een parkachtige setting. De uitstraling van het gehele park is hoogwaardig en is op deze manier onderscheidend van andere tennisparken. Sport, gezelligheid en sfeer zijn de drie kernwoorden.

Het woord tennispark bestaat uit twee woorden: Tennis en Park. Er zal een balans gevonden moeten worden tussen beide woorden, wat vaak niet het geval is op bestaande tennisparken. Vaak zien we bij tennisparken dat de buitenruimte ondergeschikt is aan de tennisbanen zelf en als een restruimte wordt ingevuld. De paden zijn smal met laagwaardig materiaalgebruik zonder aandacht voor beplanting. De hoge hekken langs de paden versterken dit gevoel. De doelstelling voor het tennispark van ‘De Kikkers’ is om de buitenruimte als een park te ontwerpen, waarbij de buitenruimte ook als verblijfsruimte benut kan worden.

Arie Tuinarchitectuur heeft het ontwerp en bestek gemaakt voor de gehele buitenruimte. Inmiddels is het park tot uitvoering gebracht door Heijmans. Belangrijke uitgangspunten voor het ontwerp zijn: voldoende ruimte tussen de tennisbanen, aandacht voor beplanting, paden zijn ook verblijfsruimte, hoogwaardig materiaalgebruik, parkachtige setting.

发表评论

  • 有问题加我微信