跳到主要内容
公园景观

夏季明星野生动物保护区 Summer Star Wildlife Sanctuary BY KMDG

作者: 2021-06-222021年06月24日暂无评论

随着希望创造一个野生动物保护区,贫困儿童,老年人和社区成员可以体验自然,客户在马萨诸塞州中部的瓦丘塞特水库附近购买了一座占地43英亩的第二个成长林地。此前,该网站的新方向包括一个以LEED铂金可持续发展标准为基础的游客中心,并为互动景观提供服务中心,并为游客提供周边小径,并可连接到大型的萨德伯利谷信托保护区邻接网站。
为满足建筑物和场地无缝连接的设计目标,建筑物位于斜坡上,上坡景观延伸至大面积密集的绿化屋顶。景观元素包括可渗透的停车场,定义的行人和车辆循环系统,现有清算中的草甸种植,新的林地花园和再造林播种。

 

With the desire to create a wildlife sanctuary where underprivileged children, senior citizens, and members of the community can experience nature, the client purchased a 43-acre, second growth forested site near the Wachusett Reservoir in central Massachusetts. Previously slated for residential subdivision, the new direction for this site includes a visitor center, built to LEED platinum sustainability standards, and complementary landscape to serve the center and provide visitors access to a perimeter trail and connections to the larger Sudbury Valley Trustees conservation area that abuts the site.

To meet the design objective of a seamless connection of building and site, the building is sited into the slope and the landscape of the upper slope is extended onto a substantial intensive green roof.  Landscape elements include permeable parking, defined pedestrian and vehicular circulation systems, meadow planting within an existing clearing, new woodland gardens and reforestation plantings. Partially within the 100’ setback of a river flowing to the reservoir, a number of bioretention features are located to infiltrate stormwater runoff.

 

 

发表评论

  • 有问题加我微信