跳到主要内容
广场街道

华盛顿宾夕法尼亚大道PENNSYLVANIA AVENUE Washington by MVVA

作者: 2021-06-232021年06月24日暂无评论

白宫宾夕法尼亚大道的MVVA重新设计定义了一个新的安全和可访问的公共环境,其欢迎和尊重在其日常使用,同时还支持定期大规模的活动,如总统就职游行。虽然曾经高度贩卖宾夕法尼亚大道现在是非常相对于车辆使用受到限制,该计划保留了历史轴线和的朗方计划的方式现有路灯的权利,同时还安德鲁·杰克逊唐宁的拉斐特公园的自然之间进行调解白宫场地的非正规性。这是一个计划与其周围环境的连续性,使用熟悉的材料,以纪念公共场所的非凡的重要性。
宾夕法尼亚大道(Pennsylvania Avenue)与15号和17号街道相交,在财政大楼和旧行政办公楼前面的风景旁边有门槛。这些空间提供了必要的安全检查站的位置,同时还在白宫前构筑了宾夕法尼亚大道道路,并提供了阴凉的休息区。长线的抗病ms线宾夕法尼亚大道,加入拉斐特公园和白宫的理由,加强白宫应该是总统公园的核心的想法。一个简单的历史华盛顿灯具,石凳和谨慎的系船柱的订单巧妙地加强宾夕法尼亚大道作为一个公共场所的悠久的历史。设计保持中心作为一个开放的空间,允许白宫的无阻碍的意见,并保持这个网站的长期传统作为一个民主的空间,就职活动的焦点和华盛顿特区的日常使用的道路。
MVVA在整个项目期间与许多联邦和市政机构合作。除了复杂的客户结构,该项目加速执行,以便在2005年1月的首次游行中及时完成建设。

The MVVA redesign of Pennsylvania Avenue at the White House defines a new secure and accessible public environment that is welcoming and dignified in its day-to-day use while also supporting periodic large scale events like the presidential inaugural parade. Although the once highly-trafficked Pennsylvania Avenue is now extremely restricted with respect to vehicular use, the scheme preserves the historical axis and existing street right of way of the L’Enfant Plan, while also mediating between the naturalism of Andrew Jackson Downing’s Lafayette Park and the informality of the White House grounds. It is a scheme that values continuity with its surrounding context, using familiar materials to honor the extraordinary importance of the public place.

Pennsylvania Avenue intersects 15th and 17th Streets with threshold bosques adjacent to the landscapes in front of the Treasury Building and the Old Executive Office Building. The spaces provide locations for necessary security checkpoints, while also framing the Pennsylvania Avenue roadway in front of the White House and providing shaded seating areas. A long line of disease-resistant elms line Pennsylvania Avenue, joining Lafayette Park and the White House grounds and reinforcing the idea that the White House should be the centerpiece of a Presidential Park. A simple order of historic Washington light fixtures, stone benches, and discreet bollards subtly reinforce the long history of Pennsylvania Avenue as a public place. The design maintains the center as an open space, allowing unimpeded views to the White House and preserving the long tradition of this site as a democratic space, a focus of inaugural events, and a daily use roadway for Washington, D.C.

MVVA worked with numerous federal and municipal agencies throughout the duration of this project. In addition to the complex client structure, the project was executed on an accelerated schedule in order for construction to be completed in time for the inaugural parade in January 2005.

 

发表评论

  • 有问题加我微信