办公景观

南波士顿,MA铺装Macallen Way _ South Boston, MA by Landworks Studio

作者: 2017-08-18 没有评论

Macallen Way是组成Macallen大厦基础设施的三个层次之一。第一层是一个地面公共场所,由植树,照明和铺路材料组成,构成了Macallen和法院广场新闻大厦之间的对话,由同一客户开发。三种不同颜色的可渗透混凝土摊铺机以红色至深灰色的梯度排列,调节了两栋建筑物的物质环境 – 法院广场出版社的红砖和Macallen大厦的灰色铝镶板,同时允许原位渗透的地表径流。为了加强该网站的渗透能力,一条河桦树被种植在高架的床上,拥抱多切斯特大街(Georgetown Avenue)的拐角处,以引导人们进入法庭。 Macallen的发展在2008年获得LEED金牌认证。
点击查看Macallen Builiding项目的其余部分。
客户:Pappas PropertiesDesign建筑师:办公室记录的建筑师:Burt HillStructural:Simpson Gumpertz&Heger总承包商:Bovis Lend Lease摄影:John Horner Photography; Millicent Harvey
AWARDS2009 ASLA荣誉奖 – General Design2009 BSLA优异奖 – General Design2008 AIA / COTE十大绿色项目LEED Gold,USGBC

Macallen Way, is one of three tiers that make up the Macallen Building’s infrastructual landscape. Tier one is a ground-level public court with tree planting, lighting, and a composition of paving materials that structure a dialogue between the Macallen and Court Square Press Buildings, both developed by the same client. Three different colors of permeable concrete pavers are arrayed in a gradient from red to dark gray that reconciles the material environments of the two buildings—the red brick of the Court Square Press and the gray aluminum paneling of the Macallen Building—while allowing in situ infiltration of surface runoff. To bolster the site’s infiltration capabilities, a band of river birches are planted in an elevated bed that hugs the corner at Dorchester Avenue to usher people into the court. The Macallen development was awarded LEED Gold certification in 2008.

Click to see the rest of the Macallen Builiding Project.

Client: Pappas Properties Design Architect: Office dA Architect of Record: Burt Hill Structural: Simpson Gumpertz & Heger General Contractor: Bovis Lend Lease Photography: John Horner Photography; Millicent Harvey

AWARDS 2009 ASLA Honor Award – General Design 2009 BSLA Merit Award – General Design 2008 AIA/COTE Top Ten Green Project LEED Gold, USGBC